2012. november 3., szombat

Karácsonyi SMS csokor

Bár az idő soha meg nem áll, és a világ folyton-folyvást változik, a Karácsony áldása időtlen-időkig megmarad a béke, az öröm és szeretet örök ígéretének!

Ahogy gyermekszív nagyon várja, mikor lebben angyal szárnya, úgy kívánok én is Nektek Boldog Karácsonyi Ünnepeket!

Csillagfényes álmaid váljanak valóra, legyen ünnep lelkednek minden nap és óra. Kerülje a bánat örökre el a házad, Érjen annyi boldogság, mit ember csak kívánhat!

Hópihe- szárnyon száll az idő, ünnepi díszben áll a fenyő. Készül a beigli, a sok jó falat, itt a karácsony a kertek alatt!

A mai nap szebb mint más, a mai nap senki sem hibás. A mai nap öntse el szívedet a jóság és a szeretet, s ez tartson ki ameddig lehet!

Bár az idő soha meg nemáll, és folyton-folyvást változik, a Karácsony áldása időtlen időkig megmarad a béke, az öröm és a szeretet örök ígéretének. Boldog Karácsonyt!

Hozzon az ég örömből végtelent, szeretetből önzetlent, sikereket amennyit csak lehet, így kívánok békés karácsonyi ünnepeket!

Csillagfényes álmaid váljanak valóra,legyen ünnep lelkednek minden nap és óra. Kerülje a bánat örökre el házad, érjen annyi boldogság, mit ember csak kívánhat!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése